#240 – Dobra kawa to…? Ingagi Coffee #Przefiltrowane
Arabica czy Robusta? A może obie (blend)? Jak rozsądnie podchodzić do kawy i kawowego biznesu? O to zapytałem mojego gościa, Pawła Czerskiego. Partnerem odcinka jest Gorilla Coffee (Ingagi Coffee). #BoCzemuNie ?
Podcast: Play in new window | Download (48.4MB)
Linki:
Partnerzy:
> Odcinka #Przefiltrowane: Gorilla Coffee (Ingagi Coffee)
> iDream – Apple Premium Reseller, Apple Premium Service Provider
> Surfshark VPN – z kodem BOCZEMUNIE otrzymujecie aż 83% zniżki na subskrypcję oraz 3 miesiące gratis! Bo czemu nie?
Bądźmy w kontakcie:
Twitter | Facebook | Instagram | kontakt@boczemunie.pl
> Prowadzący: Krzysztof Kołacz
Mam prośbę: Oceń ten podcast w Apple Podcasts i na Spotify.
Zostaw tyle gwiazdek, ile uznasz. Twoja opinia ma znaczenie!
Zainteresowany współpracą? Pogadajmy!
> Liczby znajdziesz na boczemunie.pl/partner/
Słuchaj, gdzie chcesz:
Apple Podcasts | Google Podcasts | Spotify | Overcast FM i przez RSS
Dobrego odbioru! Bo czemu nie?
Rozdziały:
- 00:00:00: INTRO
- 00:00:54: Gość: Paweł Czerski (Gorilla Coffee)
- 00:03:51: Arabica czy Robusta?
- 00:18:36: Dobra kawa to…?
- 00:24:36: Opakowania
- 00:30:24: Społeczność
- 00:32:47: Smacznej kawusi!